Tekstgrootte: Voorkeuren

15-04-2014Start nieuwe campagne tegen ALS

Start nieuwe campagne tegen ALS

Drie jaar geleden kwam stichting ALS Nederland met de confronterende campagne ‘Ik ben inmiddels overleden’. Hiermee wilde de stichting meer bekendheid geven aan ALS. En dat is gelukt, de bekendheid van ALS in Nederland is inmiddels van 20% naar 90% gestegen. Met de nieuwe campagne ‘Ga door met mijn strijd’ wil stichting ALS Nederland een stap verder gaan.

ALS is een ziekte die ongeveer 1500 mensen in Nederland hebben. Jaarlijks overlijden er 500 mensen aan ALS en komen er 500 nieuwe gevallen bij. Om de oorzaak van deze ziekte te achterhalen is nog veel wetenschappelijke onderzoek nodig en dat kost geld.

Daarom start stichting ALS Nederland nu met een nieuwe campagne:‘Ga door met mijn strijd’. Ook in deze campagne werken weer patiënten mee die een persoonlijke oproep doen om door te gaan met de strijd tegen ALS. Daarbij promoten zij tevens specifieke sponsoracties als de Tour du ALS en de Amsterdam City Swim. Wilt u stichting ALS Nederland helpen om wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken? Kijk op de site www.als.nl voor meer informatie!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook