Tekstgrootte: Voorkeuren

17-09-2015Stappen tellen voor Steptember

RMC Groot Klimmendaal als opleidingscentrum

De maand september is al volop aan de gang, zo ook de wereldwijde actie Steptember! Steptember is een inzamelingsactie voor kinderen met Ceberale Parese. Tijdens de actie is het de bedoeling dat de deelnemers 10.000 stappen per dag zetten om geld in te zamelen voor onderzoek naar de aandoening. Ook vanuit RMC Groot Klimmendaal zijn er meerdere teams die hebben besloten om op stap te gaan.

Wat is Cerebrale Parese?
Kinderen met Ceberale Parese hebben een houdings-en bewegingsstoornis als gevolg van een hersenbeschadiging voor hun geboorte of in hun eerste levensjaar. Dit uit zich op verschillende manieren. Kinderen kunnen bijvoorbeeld moeite hebben met omrollen, kruipen, zitten, lopen, grijpen, reiken of praten. De gevolgen en de ernst van de aandoening verschillen van kind tot kind. Sommige kinderen hebben slechts kleine beperkingen. Anderen zijn vol­ledig afhankelijk van een elektrische rolstoel.

Steun onze teams bij Steptember
Wilt u ook een bijdrage leveren aan de actie Steptember en het onderzoek naar Ceberale Parese, dan kunt u onze teams sponsoren door hier te klikken! De namen van de teams van RMC Groot Klimmendaal zijn: Kleijntjes, Wekeromseweg team 2, Wervelwind en Stan&Go Go Gooo!

Meer informatie over de actie Steptember leest u hier. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden bij Cerebrale Parese, kijk dan op deze pagina op onze eigen website.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook