Tekstgrootte: Voorkeuren

18-02-2016SportVariant start in Deventer

SportVariant start in Deventer

SportVariant, aangepast sporten voor mensen met een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening, biedt in Apeldoorn al ruim negen jaar aangepaste sport-, spel- en bewegingsactiviteiten aan inmiddels meer dan 200 deelnemers tussen de 6 en 90 jaar oud. Twee jaar geleden is SportVariant ook gestart in Zutphen, locatie Sutfene.

Sinds vorige maand kunnen nu ook mensen uit Deventer en omgeving bij SportVariant terecht. SportVariant wordt daar aangeboden in samenwerking met het Deventer Ziekenhuis en de activiteiten vinden plaats in de sportzalen van het ziekenhuis. Elke dinsdag worden sportactiviteiten aangeboden, zoals een tafeltennisgroep en een sportmixgroep. De sportmixgroepen bieden de mogelijkheid om met verschillende sporten kennis te maken.

Meer informatie over SportVariant vindt u hier.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook