Tekstgrootte: Voorkeuren

08-03-2016Sportoriëntatiedag Apeldoorn

Sportoriëntatiedag Apeldoorn

Op zondag 10 april zijn Klimmendaal en SportVariant aanwezig in Apeldoorn tijdens de sportoriëntatiedag Bijzondere Sporten voor Unieke Mensen. Dit bijzondere evenement vindt plaats in het Omnisport van 13.00 tot 17.00 uur. Jong en oud, met een chronische aandoening of een lichamelijke, verstandelijke, visuele, audi­tieve, sociale enof psychische beperking: iedereen is welkom!

Het doel is om mensen die moeilijk mee kunnen doen met het reguliere sportaanbod, te laten ervaren hoe leuk sporten en bewegen is. En vooral ook welke mogelijkheden er wèl voor hen zijn op het gebied van sporten. Tevens biedt het een platform voor sportaanbieders uit Apeldoorn en omgeving om hun aanbod voor mensen met een beperking te presenteren.

Bezoekers kunnen proeven van diverse vormen van sport door deelname aan clinics of een bezoek aan de informatie-stands. Vele sporten zijn vertegenwoordigd. Denk aan bijvoorbeeld rolstoelbasketbal en rolstoelhockey of vissen, handboogschieten, atletiek, tennis, fitness, dans, jeu de boules en nog heel veel meer. Laat je verras­sen en kom op 10 april, eventueel samen met je begeleider, naar het Omnisport aan De Voorwaarts 55 in Apeldoorn.

Meer weten?
De sportoriëntatiedag Bijzondere Sporten voor Unieke Mensen vindt plaats op zondag 10 april om 13.00-17.00 uur in het Omnisport te Apeldoorn. Deelname is gratis. Kijk voor meer informatie op deze webpagina van Uniek Sporten.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook