Tekstgrootte: Voorkeuren

06-04-2018Sport & Cultuurdag voor Unieke Mensen

Afbeelding: sportencultuurdag

Zaterdag 14 april 2018 vindt het evenement 'Sport & Cultuurdag voor Unieke Mensen' plaats in het Kristal in Apeldoorn. Dit evenement wordt georganiseerd door Klimmendaal/sportVariant samen met andere organisaties. Klimmendaal/SportVariant zal hier dan ook bij aanwezig zijn.

Voor het eerst zal er dit jaar, naast de diverse Sportverenigingen, ook Cultuur aanbod zijn. Tevens zal de Esther Vergeer Foundation er zijn met een demonstratie/clinic rolstoeltennis, vanwege de World Team Cup Wheelchair 2018 in mei/juni in Apeldoorn.

Een mooie dag om kennis te maken diverse sport- en cultuur activiteiten uit de omgeving van Apeldoorn en dat allemaal op 1 locatie: Het Kristal in Apeldoorn.

Het programma van de dag is te vinden op de site van de sportraad. Heeft u vragen, neem dan contact op via info@sportraad.nl of via 055 - 360 45 70.
 

Sport & Cultuurdag voor Unieke Mensen
Sport & Cultuurdag voor Unieke Mensen

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook