Tekstgrootte: Voorkeuren

21-04-2017Sponsorloop voor Klimmendaal

Lingecollege

Vandaag organiseert het Lingecollege in Tiel een survival-sponsor-run om geld in te zamelen voor de Stichting Vrienden van Klimmendaal. Dit geld zal ten goede komen aan de kliniek Kind & Jeugd van Klimmendaal.

Het initiatief van de sponsorloop lag bij leerlinge Daphne, die in de kliniek Kind & Jeugd van Klimmendaal in Arnhem gelegen heeft en behandeld werd. Tijdens de Koningsspelen wordt de survival-sponsor-run gehouden, waarbij de leerlingen een uur lang op een speciaal parcours gaan klimmen, rennen, duiken en weer opstaan. Dit alles om zo veel mogelijk geld op te halen voor de kliniek Kind & Jeugd van Klimmendaal.

We wensen de leerlingen veel succes!

Wat doen de Vrienden van Klimmendaal?
De Stichting Vrienden van Klimmendaal houdt zich bezig met het verkrijgen van geldmiddelen ten behoeve van bijzondere projecten in Klimmendaal. De Vrienden hebben in de afgelopen jaren al vele projecten mogelijk kunnen maken dankzij giften en bijdragen van particulieren en bedrijven.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook