Tekstgrootte: Voorkeuren

24-04-2017Sponsorloop levert mooi bedrag op

Sponsorloop levert mooi bedrag op

Op 21 april organiseerde het Lingecollege in Tiel een sponsorloop om geld in te zamelen voor de Stichting Vrienden van Klimmendaal. Daar werd door de leerlingen een prachtig bedrag opgehaald van maar liefst €1195,35!

Dit geld komt ten goede aan de kliniek Kind & Jeugd van Klimmendaal. Het initiatief van de sponsorloop lag bij Lingecollege-leerlinge Daphne, die in de kliniek Kind & Jeugd van Klimmendaal in Arnhem gelegen heeft en behandeld werd.

We feliciteren de leerlingen van het Lingecollege met hun geweldige prestatie!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook