Tekstgrootte: Voorkeuren

12-03-2015Speeldata jubilieumvoorstellingen bekend!

Speeldata jubilieumvoorstellingen bekend!

Tijdens de muziekprojecten op RMC Groot Klimmendaal zijn de afgelopen 35 jaar honderden kinderen en jongeren met en zonder beperking met elkaar in contact gekomen. Naast de effectiviteit van een aantal muziekprojecten vanuit therapeutisch oogpunt, worden ze door de deelnemers enorm gewaardeerd.

Ter ere van 35 jaar muziek en integratie, organiseert RMC Groot Klimmendaal dit jaar jubileumvoorstellingen in mei en juni in samenwerking met bijzondere Arnhemse organisaties die onze muziekprojecten een warm hart toedragen. De data van deze voorstellingen zijn inmiddels bekend:

Flashback op woensdagavond 20 mei 2015
In deze multimediale voorstelling vertellen jongeren en volwassenen met niet aangeboren hersenletsel hun eigen verhaal middels dans, liedjes, poëzie en videoclips. De jubileumvoorstelling wordt uitgevoerd met medewerking van Introdans.

Kaboem! op zondagmiddag 7 juni 2015
Tijdens deze voorstelling spelen 26 kinderen  met en zonder beperking slagwerkmuziek uit landen als Brazilië, Afrika, Cuba en Japan. Deze speciale voorstelling wordt gemaakt met medewerking van Het Gelders Orkest.

Musical op woensdagmiddag én -avond 24 juni 2015
In de musical Een weerwolf in de Leeuwenkuil spelen 22 kinderen met en zonder beperking. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Paul van Loon en wordt uitgevoerd met medewerking van Burgers’ Zoo. De voorstelling wordt twee keer gespeeld op 1 dag.

Schrijf de bovenstaande data alvast in uw agenda! Reserveren is nog niet mogelijk. Houd hiervoor de nieuwsberichten in de gaten op onze website.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook