Tekstgrootte: Voorkeuren

22-12-2014Specialistische sporttrainingen Zintens

Specialistische sporttrainingen Zintens

Zintens, onderdeel van RMC Groot Klimmendaal, biedt twee bijzondere specialistische sporttrainingen. Cliënten kunnen kiezen uit de fitnesstraining onder begeleiding van een fysiotherapeut en/of bewegingsagoog en de zwemtraining onder begeleiding van een specialistische zwemtrainer.

Deze trainingen kunnen voor cliënten met bepaalde diagnoses of chronische ziekten een belangrijke bijdrage leveren voor, tijdens of na de revalidatiebehandeling op Revalidatie Medisch Centrum (RMC) Groot Klimmendaal.

Voor wie zijn de fitnesstrainingen geschikt?
De fitnesstrainingen zijn geschikt voor volwassenen die in staat zijn om groepsgewijs met enige begeleiding gebruik te maken van reguliere fitnessapparatuur. Ook voor rolstoelgebruikers zijn verschillende geschikte apparaten aanwezig. Indien nodig wordt de fitnesstraining vooraf gegaan door een intake met een fysiotherapeut. Met iedere cliënt wordt een individueel trainingsprogramma samengesteld.

Voor wie zijn de zwemtrainingen geschikt?
De zwemtrainingen worden over het algemeen gevolgd door volwassenen die zich te laag belastbaar achten om op het droge te trainen. Deelnemers dienen in staat te zijn om zelfstandig te functioneren in het water.

De kosten voor de specialistische sporttrainingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Voor meer informatie over de tijden, de prijzen en het aanmelden voor de training van uw keuze, kunt u vrijblijvend terecht op deze webpagina van Zintens of bij het secretariaat van Zintens via telefoon 026- 352 62 59 of e- mail zintens@grootklimmendaal.nl.

U bent van harte welkom bij Zintens, zoals altijd gedreven door vooruitgang. Uw vooruitgang!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook