Tekstgrootte: Voorkeuren

23-06-2016Slaat u een balletje met ons mee?

Slaat u een balletje met ons mee?

Op donderdag 8 september 2016 vindt alweer de vierde sponsordag van de Stichting Vrienden van Klimmendaal Stedendriehoek (voorheen ViaReva) plaats. We gaan een golfwedstrijd spelen waar iedereen aan mee kan doen: Pitch & Putt golf! De opbrengst van deze dag komt volledig ten goede aan bijzondere projecten voor Klimmendaal. Graag willen wij u en uw partner/vrienden/collega's uitnodigen voor deze sportieve en gezellige activiteit.

Meer informatie over het programma van deze dag en een aanmeldformulier kunt u vinden in deze bijlage.

Slaat u een balletje met ons mee op 8 september? We verwelkomen u graag!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook