Tekstgrootte: Voorkeuren

28-03-2014Sfeervolle kunst in de kliniek

Sfeervolle kunst op de kliniek

In de kliniek van het Expertisecentrum Volwassenen aan de Heijenoordseweg in Arnhem is een sfeervolle expositie opgehangen aan de zijde van Park Mariëndael. De kunstwerken zijn gemaakt door fotokunstenaar Jannes Linders. De werken zijn doorkijkjes door verschillende ramen.De expositie is mogelijk gemaakt door de Hedy d’Anconaprijs die gebouw A won in 2010. Meer informatie over de prijs leest u via deze link.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook