Tekstgrootte: Voorkeuren

05-12-2017Save the date: 9 februari 2018

Save the date: 9 februari 2018

Op 9 februari 2018 organiseert Zintens, onderdeel van Klimmendaal, een interactieve workshop voor verwijzers. Graag nodigt Zintens u uit voor deze interactieve bijeenkomst met als thema ‘De driehoek werknemer, werkgever en bedrijfsarts: wie is aan zet?’.

De workshop wordt verzorg door een revalidatiearts, psycholoog en re-integratiebegeleider van Zintens. Zij zijn direct betrokken bij de uitvoering van de trainingen van Zintens en gaan graag vanuit de inhoud en het resultaat met u in gesprek.

Binnenkort verschijnt een uitnodiging met het complete programma van deze bijeenkomst.

Indien u nu al interesse heeft om u zich aan te melden is dat natuurlijk mogelijk.
U kunt zich aanmelden via dit aanmeldingsformulier.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook