Tekstgrootte: Voorkeuren

10-03-2017Samen sterk met Parkinson

Samen sterk met Parkinson

Op dinsdagmiddag 2 mei vindt het regionale congres 'Samen sterk met Parkinson' plaats voor mensen met Parkinson(isme), mantelzorgers en professionals. Tijdens het congres in De Ogtent in Duiven krijgt u interessante informatie over de nieuwste ontwikkelingen, er zijn verschillende workshops waar u aan kunt deelnemen en er is een theatervoorstelling ter afsluiting.

Ook Klimmendaal is vertegenwoordigd tijdens dit congres. Revalidatiearts Eline Nelissen is een van de sprekers. Daarnaast verzorgen Parkinson-verpleegkundige Bob van Hasselt en GZ-psycholoog Tobias Coppes een workshop over PEPP, het Patiënt Educatie Programma Parkinson binnen Klimmendaal. Onze maatschappelijk werker Arina Sneep verzorgt samen met specialist Ouderengeneeskunde Janneke Wolting van Liemerije een workshop met het thema ‘Zorg met en voor elkaar’.

U kunt zich vóór 25 april 2017 aanmelden voor het congres via deze pagina van de website van Liemerije. Daar leest u ook meer informatie over het programma.

Samen sterk met Parkinson is een initiatief van het Parkinson Café, in samenwerking met Liemerije, Parkinsonvereniging, ParkinsonNet, DrieGasthuizenGroep, Rijnstate en Klimmendaal Revalidatiespecialisten.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook