Tekstgrootte: Voorkeuren

04-06-2020Samen grensverleggend: jaarbeeld 2019 van Klimmendaal

Link: https://interface-communicatie-2.foleon.com/klimmendaal/klimmendaal-jaarbeeld-2019/cover/

Met trots presenteren wij het eerste Jaarbeeld van Klimmendaal. Hoewel nu in 2020, ons land, de zorg en de wereld er heel anders uitzien, vinden wij het belangrijk om de professionele ontwikkeling en de progressie van de patiëntenzorg voor patiënten bij onze organisatie, over het voetlicht te brengen. Juist nu gebleken is hoezeer kwetsbare patiënten moeten kunnen vertrouwen op onze veiligheid en kwaliteit van zorg. Die resultaten delen we dan ook graag in dit digitale magazine.

Een paar voorbeelden wil ik alvast noemen: een cultuurtraject dat leidde tot een missie en kernwaarden waar de organisatie zich in herkent en zich aan verbindt. Er is een nieuwe organisatiestructuur geïmplementeerd die Klimmendaal als revalidatie-expert de beste basis voor de komende jaren biedt. Daarnaast is er een toekomstbestendige strategie ontwikkeld, met een missie en visie, die richting geven aan de invulling van de directe zorg voor de patiënt.

Ook was 2019 een jaar waarin Klimmendaal de relatie met samenwerkingspartners uitgebreid en verstevigd heeft om zorg dichterbij de patiënt te kunnen bieden. Tevens is het Expertisecentrum opgericht om wetenschappelijk onderzoek, innovatie en opleidingen te waarborgen en kennis te kunnen delen met partners.

Daarnaast was 2019 voor Klimmendaal in bedrijfsmatig opzicht een goed jaar. De omzet is flink gegroeid waardoor we met een solide financiële basis onze strategie realiseren. Kortom, er is een koers ingezet waarbij we uitdragen wat we doen: samen met de patiënt, partners en medewerkers grenzen verleggen.

Martijn Kuit
Raad van Bestuur

 

 

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook