Tekstgrootte: Voorkeuren

30-07-2015Samen aan de slag in de ouder-kindgroep

Samen aan de slag in de ouder-kindgroep

Ouders van jonge kinderen met een beperking hebben vaak veel vragen over de ontwikkeling van hun kind. Hoe kan ik mijn kind het beste stimuleren? Moet ik bepaald gedrag wel of niet corrigeren?

In de ouder-kindgroep van RMC Groot Klimmendaal is daar aandacht voor. In de ouder-kindgroep neemt u als ouder actief deel aan de behandeling van uw kind. Kinderen leren van elkaar en u vindt herkenning bij andere ouders.

Lees meer in onze nieuwe folder 'Samen aan de slag'.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook