Tekstgrootte: Voorkeuren

24-03-2014De routes voor het Wandelfeest 2014 zijn bekend

Afbeelding: Wandelfeest

Op zaterdag 19 april 2014 vindt het Wandelfeest plaats in Papendal Arnhem. Dit complete dagje uit is voor jong en oud. De wandelaars zamelen geld in voor het Fonds verstandelijk gehandicapten. De wandelroutes voor de 5, 10 en 20 kilometer zijn nu bekend. Lees meer informatie over het Wandelfeest in het voorgaande bericht.

De routes voor dit jaar
De kortste route van 5 kilometer blijft op het natuurrijke terrein van Papendal. Hier is volop afwisseling met pittige klimmetjes. Deze route gaat alleen over verharde wegen en is daardoor voor iedereen toegankelijk. De 10 en 20 kilometer starten vanuit Papendal in zuidwestelijke richting naar het Airborne memorial, een monument dat is opgedragen aan soldaten van de Airborne Brigade. De 10 kilometer route buigt vlak voor Arnhem naar het noorden en brengt wandelaars via het natuurgebied Westelijk van Schaarsbergen weer naar Papendal. De 20-kilometerlopers gaan Arnhem in en krijgen in het heuvelachtige Sonsbeekpark een extra uitdaging. Ook komen zij langs Kasteel Zijpendaal. Tijdens de wandelroute van 20 kilometer zal er over het landgoed Mariëndael gelopen worden, dit is aan de achterkant van het terrein van RMC Groot Klimmendaal op de Heijenoordseweg.

Loopt u ook mee voor het goede doel? Meldt u dan snel aan op: http://www.wandelfeest.nl/

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook