Tekstgrootte: Voorkeuren

27-10-2015Ronald Mcdonald Concert for Charity

Afbeelding: Huis Arnhem

In het Ronald McDonald Huis Arnhem logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen bij RMC Groot Klimmendaal of Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem. Het Huis Arnhem organiseert net als vorig jaar weer een ‘Concert for Charity’ met een groot orkest, smaakmakende solisten en een geweldige afterparty.

Een ticket voor dit concert kost € 100,- (ex. BTW) waarvan dankzij sponsoring van de leveranciers van elke kaart minimaal € 25,- naar het Huis Arnhem gaat om ervoor te zorgen dat kinderen en ouders in dit bijzondere huis kunnen blijven.

Het concert vindt plaats in een voormalig laboratorium op Arnhems buiten – Energy Business Park, op 31 oktober met als thema wederom ‘pop meets classic’. Steun Huis Arnhem en kijk voor de kaartverkoop en meer informatie op deze link.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook