Tekstgrootte: Voorkeuren

27-08-2015RMC Groot Klimmendaal onderdeel van alliantie

RMC Groot Klimmendaal onderdeel van alliantie

RMC Groot Klimmendaal behoort sinds deze maand tot de alliantie van Revalidatie Friesland en Libra Revalidatie & Audiologie. Door de samenwerking van de drie revalidatiecentra kunnen we nu onze kennis bundelen voor de gezamenlijke doorontwikkeling van leerlijnen voor revalidatieprofessionals. Hiermee zetten de instellingen een onderscheidende opleidingsstandaard neer voor de revalidatiesector.

Vandaag gaven twee medewerkers van Revalidatie Friesland de aftrap van de samenwerking tijdens een startbijeenkomst in de theaterzaal van RMC Groot Klimmendaal in Arnhem. De sprekers namen ons mee in hun ervaringen binnen de alliantie. Een onderdeel van de alliantie is het Revalidatie Leerplein. Dit is een digitale leeromgeving waarin professionals van de drie revalidatiecentra zelfstandig en in hun eigen tempo leren waar en wanneer ze willen. Binnen de leeromgeving zijn de leerlijnen uitgewerkt in e-learning modules.

Naast het Revalidatie Leerplein bevatten de leerlijnen ook andere onderdelen, zoals: vaardigheidstrainingen, intervisiebijeenkomsten, symposia en cursussen. Het doel van de leerlijnen is dat startende professionals voortaan uniform, efficiënt en deskundig worden opgeleid en dat ervaren professionals zich verder kunnen ontwikkelen en specialiseren in het revalidatievak.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook