Tekstgrootte: Voorkeuren

16-03-2015RMCGK @ Google Mijn Bedrijf

RMCGK @ Google Mijn Bedrijf

RMC Groot Klimmendaal is sinds kort ook via Google Mijn Bedrijf online te vinden. Alle informatie over RMC Groot Klimmendaal wordt daarop weergeven, zodat u ons altijd kunt vinden. Als u nu via Google naar ons zoekt, worden onze recentste nieuwsberichten direct in de zoekresultaten weergeven. Maar ook informatie zoals onze contactgegevens en de routebeschrijving naar een van onze locaties, zijn direct zichtbaar.  

Het is nu tevens mogelijk om een virtuele tour door ons gebouw A aan de Heijenoordseweg in Arnhem te maken. De tour maakt u via een hele grote panoramafoto waarin u door het gebouw loopt met het gevoel ‘er echt te zijn’. U kunt in de foto met uw muis of touchscreen over de begane grond van het gebouw bewegen en als het ware om u heen kijken.

Wilt u alvast een kijkje nemen in gebouw A? Bekijk de virtuele tour hier.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook