Tekstgrootte: Voorkeuren

27-02-2014RMC Groot Klimmendaal nu ook in Zorgdomein

RMCGK nu ook in Zorgdomein

RMC Groot Klimmendaal is sinds 1 maart 2014 ook te vinden in Zorgdomein. Zorgdomein is een verwijsapplicatie waarmee huisartsen cliënten digitaal kunnen verwijzen. Hiermee willen wij het verwijstraject voor de huisarts graag verbeteren. De cliënt komt hiermee sneller op het juiste spreekuur en de verwijsinformatie is veel completer. De verwijsbrief en de bijbehorende patiëntgegevens worden elektronisch verzonden, zodat alle gegevens bekend zijn als de cliënt bij ons op het spreekuur komt. Ook kan de huisarts de cliënt al tijdens zijn eigen spreekuur informeren over onze locaties, de behandeling en de te verwachten wachttijd.

Voor meer informatie over verwijzen via Zorgdomein kunt u contact opnemen met onze afdeling Marketing & Communicatie via (026) 3526820of communicatie@grootklimmendaal.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook