Tekstgrootte: Voorkeuren

21-08-2014RMC Groot Klimmendaal als filmset

Acteurs in actie in de foyer van RMC Groot Klimmendaal

Deze week was RMC Groot Klimmendaal twee dagen lang locatie voor een aantal scènes uit de internationale arthouse film History's Future van Fiona Tan.

De film gaat over een man (Mark O-Halloran) die na plotseling hersenletsel moet revalideren. De man, bekend als Missing Person (MP), gaat vanuit het revalidatiecentrum terug naar huis, maar herinnert zich niets meer. Hij verlaat zijn 'thuis' en zijn vrouw (Rifka Lodeizen) en reist van land tot land. Langzaam krijgt MP inzicht in de complexiteit van gevoelens in het Europa van de 21e eeuw. In RMC Groot Klimmendaal zijn zijn tegenspelers Rifka Lodeizen, Johanna Tersteege en Jappe Claes.

De rest van de film History’s Future wordt opgenomen in Barcelona, Duitsland, Parijs en Dublin. De filmcrew reist de komende tijd langs deze verschillende locaties in Europa. De verwachte releasedatum van de film is nog niet bekend. De Nederlandse distributeur is Cineart.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook