Tekstgrootte: Voorkeuren

13-09-2017Revalidatie Magazine september 2017

Revalidatie Magazine september 2017

Het digitale septembernummer van Revalidatie Magazine is verschenen. Deze editie bevat wederom interessante informatie uit de zorgsector. Zo doet Job Cohen, oud-burgermeester van Amsterdam, zijn verhaal over zijn vrouw, wie hij in 2015 verloor aan de gevolgen van multiple sclerose.

Verder zijn er ook columns te lezen zoals die van Marc de Hond. De Hond vertelt hoe hij zijn lichaam blijft onderhouden nu hij is ‘uitgerevalideerd’. Ook is te lezen wat het project ‘Van zorgen naar coachen’ inhoudt en dat er in Amsterdam een specialisatie mogelijk is binnen het mbo voor verpleegkundige in de revalidatie.

Andere artikelen gaan onder andere over rolstoelvaardigheidstraining voor kinderen, dwarslaesierevalidatie, RaceRunning, het effect van Constraint Induces Movement Therapy en Speech-Music Therapy for Aphasia.

Het magazine is volledig digitaal te bekijken via de website of de app. Lees meer op: www.revalidatiemagazine.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook