Tekstgrootte: Voorkeuren

22-06-2017Revalidatie Magazine juni 2017

Revalidatie Magazine juni 2017

Het digitale juninummer van Revalidatie Magazine is verschenen. Dit nummer staat weer boordevol interessante informatie uit de zorgsector. Onder andere Otwin van Dijk, burgemeester van Oude IJsselstreek, komt aan het woord over het belang van revalidatie toen hij een dwarslaesie opliep.

Er staan interessante columns in, onder andere van Nicole Voet, revalidatiearts bij Klimmendaal, over een beter herstel na een beroerte. Bekijk deze column hier. Ook staan er columns in van Ilya Soffer, directeur van Ieder(in), Anne Visser-Meily, hoogleraar en revalidatiearts UMC Utrecht en de vaste columnist Marc de Hond.
Ook is te zien hoe het verder gaat met Jeroen Kooij, in de serie ‘Leren leven met een dwarslaesie’. Andere artikelen gaan over zorgpaden, hersenletsel, 3d-printen en kinderrevalidatie.

Het magazine is volledig digitaal te bekijken via www.revalidatiemagazine.nl. Ook via Facebook zijn de losse artikelen regelmatig te lezen, gedeeld door Revalidatie Nederland. Het magazine is ook te lezen op een tablet of mobiele telefoon. Handig daarbij is de app die je kunt vinden in de App Store en de Google Play Store. Via de app kun je het magazine gemakkelijk lezen, downloaden en delen.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook