Tekstgrootte: Voorkeuren

04-10-2018Revalidatie Magazine jaaruitgave

Afbeelding: RM jaaruitgave 2018 screenshot

De jaaruitgave van het Revalidatie Magazine is uitgebracht. Deze jaaruitgave bevat artikelen van de digitale edities van het afgelopen jaar.

In deze jaaruitgave kunt u onder andere lezen over medisch specialistische revalidatie en de waarde hiervan voor patiënten, hun naasten en de maatschappij. Daarnaast kunt u lezen over het leven na een coma en na een beroerte.

Ook komt het zogenoemde ‘mangomoment’ voor in dit magazine. Een mangomoment is een klein, persoonlijk gebaar van een hulpverlener naar een cliënt, waarvan de uitwerking groot kan uitpakken. De cliënt voelt zich gehoord en gezien, wat positief kan zijn voor de behandeling. In deze jaaruitgave leest u het persoonlijke verhaal van een patiënt van Klimmendaal over hoe een tafeltennistafel het verschil kon maken tijdens zijn revalidatie.  

Bent u benieuwd naar de jaaruitgave? U kunt het hele magazine lezen op de website. Ook is het magazine te vinden in de folderrekken en de wachtruimtes van Klimmendaal.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook