Tekstgrootte: Voorkeuren

15-12-2017Revalidatie Magazine december 2017

Revalidatie Magazine december 2017

Het digitale decembernummer van Revalidatie Magazine is verschenen. Deze editie bevat wederom interessante informatie uit de zorgsector. In dit nummer is onder andere een vlog te zien van onze revalidatiearts Nicole Voet over spasticiteit.

Verder is er een artikel te lezen over het effect van looptraining met CAREN en GRAIL. Ook staat er een interview in deze uitgave met Jetta Klijnsma. Zij vertelt over haar tijd in een revalidatiecentrum.

Het magazine is volledig digitaal te bekijken via de website of de app. Lees meer op: www.revalidatiemagazine.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook