Tekstgrootte: Voorkeuren

20-12-2018Revalidatie Magazine 4-2018

Afbeelding: Revalidatiemagazine_4-2018

Het digitale decembernummer van Revalidatie Magazine is verschenen! In deze editie staat weer veel interessante informatie. Zo leest u in dit nummer over het centraal stellen van de logopedist en over passend onderwijs. Het bijsturen hiervan is noodzakelijk, zodat kinderen sneller op de juiste onderwijsplek terecht komen.  

Ook is in het Revalidatie Magazine een vlog uitgelicht van Nicole Voet, revalidatiearts bij Klimmendaal. Deze vlog gaat over de methode 'foutloos leren' die wordt toegepast bij Klimmendaal. 

Benieuwd naar het magazine? Het magazine is volledig digitaal te bekijken via de website of de app. Lees meer op: www.revalidatiemagazine.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook