Tekstgrootte: Voorkeuren

13-09-2018Revalidatie Magazine 3-2018

Afbeelding: Revalidatiemagazine_3-2018

Het digitale septembernummer van Revalidatie Magazine is verschenen! In deze editie staat weer veel interessante informatie. Zo leest u in dit nummer over revalideren met 24-uurs beademing en over mangomomenten in de zorg. Mangomomenten zijn persoonlijke gebaren van zorgverleners, die voor patiënten van grote betekenis kunnen zijn. De revalidatie heeft veel van zulke momenten. U leest in dit nummer het persoonlijke verhaal van een patiënt van Klimmendaal over hoe een tafeltennistafel het verschil kon maken tijdens zijn revalidatie.  

Ook is in het Revalidatie Magazine een interview te lezen met Jetze Plat, een van de meest succesvolle Paralympische sporters van Nederland. Daarnaast kunt u een artikel lezen over de rol van de Cliëntenraad binnen de revalidatiecentra en over het patiëntenportaal, dat de eigen regie van de patiënt kan vergroten.

Benieuwd naar het magazine en het verhaal van Jetze Plat? Het magazine is volledig digitaal te bekijken via de website of de app. Lees meer op: www.revalidatiemagazine.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook