Tekstgrootte: Voorkeuren

21-06-2018Revalidatie Magazine 2-2018

Revalidatie Magazine 2-2018

Het digitale juninummer van Revalidatie Magazine is verschenen. Ook in deze editie staat weer veel interessante informatie. Zo leest u in dit nummer een artikel over revalidatieverpleegkundigen en intimiteit bij mensen met een amputatie.

Ook is er een interview te lezen met Monique Velzeboer. Monique, wie als shorttrackster goud, zilver en brons won op de Olympische Winterspelen in Calgary, vertelt over haar leven met een dwarslaesie en over de nieuwe invulling van haar leven, fotografie. Daarnaast kunt u lezen over de liedjesmobiel. Dit artikel toont één van de vele mooie initiatieven om kinderen die het moeilijk hebben een hart onder de riem te steken.

Verder geeft onze revalidatiearts Nicole Voet informatie over arbeidsrevalidatie in een nieuwe vlog. Ook staat ze hierbij stil bij zinvolle dagbesteding, wanneer werken niet meer mogelijk is. 

Benieuws naar het magazine en de vlog van onze revalidatiearts Nicole Voet? Het magazine is volledig digitaal te bekijken via de website of de app. Lees meer op: www.revalidatiemagazine.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook