Tekstgrootte: Voorkeuren

28-03-2018Revalidatie Magazine 1-2018

Revalidatie Magazine 1-2018

Het digitale maartnummer van Revalidatie Magazine is verschenen. Ook deze editie bevat weer veel interessante informatie. Zo leest u in dit nummer een artikel over hartrevalidatie en technologie in de revalidatie.

Ook is er een artikel te lezen over thuisrevalidatie na een CVA en het verhaal van zanger Koos Alberts die in een rolstoel zit sinds zijn veertigste.Verder geeft het Revalidatie Magazine informatie over ochtendtherapie, een aanpak die Klimmendaal sinds september vorig jaar ook gebruikt op de afdeling NAH. Lees ook het nieuwsbericht hierover op onze website.

Het magazine is volledig digitaal te bekijken via de website of de app. Lees meer op: www.revalidatiemagazine.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook