Tekstgrootte: Voorkeuren

27-05-2015Reserveren voorstellingen nu mogelijk

Reserveren voorstellingen nu mogelijk!

Ter ere van 35 jaar muziek en integratie, organiseert RMC Groot Klimmendaal in juni jubileumvoorstellingen in samenwerking met bijzondere Arnhemse organisaties die onze muziekprojecten een warm hart toedragen. U kunt een plek reserveren voor de volgende voorstellingen:

Kaboem! op zondagmiddag 7 juni 2015
Tijdens deze voorstelling spelen 26 kinderen  met en zonder beperking slagwerkmuziek uit landen als Brazilië, Afrika, Cuba en Japan. Deze speciale voorstelling wordt gemaakt met medewerking van Het Gelders Orkest.

Musical op woensdagmiddag én -avond 24 juni 2015
In de musical Een weerwolf in de Leeuwenkuil spelen 22 kinderen met en zonder beperking. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Paul van Loon en wordt uitgevoerd met medewerking van Burgers’ Zoo. De voorstelling wordt twee keer gespeeld op 1 dag. 

Reserveer nu!
Klik hier om direct een plek te reserveren voor de voorstelling van uw keuze.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook