Tekstgrootte: Voorkeuren

12-12-2014Reserveer nu een plek bij Flashback!

Nieuwe voorstelling Flashback

Muziektheatergroep Flashback voert woensdag 14 januari 2015 om 20.00 uur weer een multimediavoorstelling op met eigentijdse liedjes, korte flitsende filmpjes, toneel en aangrijpende poëzie over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Locatie: theaterzaal RMC Groot Klimmendaal in het hoofdgebouw aan de Heijenoordseweg in Arnhem.

Onder de naam Flashback maken cliënten van RMC Groot Klimmendaal met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) muziektheaterproducties over hun persoonlijke ervaringen. De deelnemers van Flashback hebben hersenletsel opgelopen door bijvoorbeeld een hersenbloeding, hersentumor of een verkeersongeluk. De afgelopen maanden hebben ze gerevalideerd binnen RMC Groot Klimmendaal of het zijn leerlingen van Brein Support.

Tijdens de multimediavoorstelling van Flashback verbeelden de deelnemers de grote ommekeer in hun leven en hoe ze met de vaak moeilijke nieuwe situatie omgaan. Door Flashback kunnen de deelnemers enerzijds zelf hun beperking beter verwerken, en anderzijds anderen informeren over hun vaak onzichtbare beperking.

Reserveren is niet meer mogelijk
Helaas kunnen er geen kaarten meer worden gereserveerd, de zaal is vol. Hartelijk dank voor uw enthousiasme.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook