Tekstgrootte: Voorkeuren

26-08-2014Raisin Hope Cycling Event

Raisin Hope Cycling Event

Een fietsevenement voor en met mensen met hersenletsel. Dat is het Raisin Hope Cycling Event, dat op zaterdag 30 augustus aanstaande voor de derde keer plaatsvindt op en rond wielercircuit Wheelerplanet in Spaarnwoude. 

Op deze door de Raisin Hope Foundation Nederland georganiseerde dag kunnen er sportieve toertochten worden gereden van 3, 25, 50, 100 en 150 kilometer en mountainbiketochten van 25 en 45 kilometer. Zo kan iedereen op zijn eigen niveau een prestatie neerzetten.

De Raisin Hope Foundation Nederland wil met dit evenement ook geld ophalen voor haar aangepaste fietsenproject. Binnen dit project wil de stichting op verschillende locaties in Nederland aangepaste fietsen realiseren, die op gratis uitleenbasis voor alle mensen met hersenletsel beschikbaar zijn. Zo kunnen zij gezond bewegen, hun vrijheid terug winnen en weer meer midden in het leven staan. Meer informatie leest u op de website www.raisinhoperide.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook