Tekstgrootte: Voorkeuren

20-04-2018R-EPD live bij teams Kind & Jeugd

R-EPD live bij teams Kind & Jeugd

Deze week zijn de onderstaande teams Kind & Jeugd van Klimmendaal op verschillende locaties live gegaan met het R-EPD:

-       de (school)locatie Lichtenbeek in Arnhem

-       de (school)locatie Mariëndael in Doetinchem

-       de polikliniek in het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem

-       de polikliniek in Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede

Met de invoering van het elektronische patiëntendossier voor de kinderteams op de schoollocaties zijn tevens alle medewerkers van de Onderwijsspecialisten van deze locaties getraind in het werken in het R-EPD, zodat zij ook hierin kunnen rapporteren, uniek in Nederland. Een prachtige mijlpaal binnen de samenwerking Eén kind – Eén plan: het gezamenlijke plan waarin alle doelstellingen en afspraken voor ouder, kind, onderwijs en revalidatie helder verwoord staan. Hiervoor zijn vele handen in elkaar geslagen op verschillende locaties waar onderwijs en revalidatie samenwerken. Maar liefst 200 onderwijskrachten en klasseassistenten zijn hiervoor geschoold.

Met de invoering van het elektronische dossier kunnen wij de privacy van de patiëntgegevens nog beter waarborgen. Het elektronisch dossier is voor de behandelaars altijd beschikbaar om in te zien, op verschillende locaties en werkplekken, waardoor zij nog efficiënter kunnen werken en eenvoudiger informatie kunnen uitwisselen.

In 2018 wordt het R-EPD verder geïmplementeerd in de organisatie.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook