Tekstgrootte: Voorkeuren

17-09-2018R-EPD gestart in ziekenhuizen Arnhem en Doetinchem

Afbeelding: Klimmendaal Slingeland Ziekenhuis Doetinchem

Vandaag zijn de teams Volwassenen op de locaties Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem en Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem live gegaan met het R-EPD. De poliklinische teams op deze locaties werken vanaf nu in het elektronische patiëntendossier Revalidatie-EPD.

Door de invoering van het elektronische patiëntendossier kunnen wij de privacy van de patiëntgegevens nog beter waarborgen. Het digitale dossier is voor de behandelaars altijd beschikbaar om in te zien, op verschillende locaties en werkplekken, waardoor zij nog efficiënter kunnen werken en eenvoudiger informatie kunnen uitwisselen.

Veel teams van Klimmendaal werken nu met het R-EPD. De laatste teams in Zutphen en Deventer worden de komende periode getraind, zodat het digitale dossier ook daar kan worden geïmplementeerd.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook