Tekstgrootte: Voorkeuren

24-11-2014Proficiat Ronald McDonald Huis Arnhem!

Concert for Charity

Het is morgen, 25 november, precies vijf jaar geleden dat het Ronald McDonald Huis Arnhem haar deuren opende op het dak van de hoofdlocatie van RMC Groot Klimmendaal. Sinds die tijd hebben ontzettend veel kinderen in het Huis samen met hun ouders, broertjes en zusjes, ontroerende en mooie momenten met elkaar gedeeld. Hier wil het Ronald McDonald Huis Arnhem graag even bij stil staan. Ter ere van het vijf jarig bestaan organiseert het Huis daarom op zaterdag 29 november een muzikale avond in de Eusebiuskerk: Concert for Charity. Bent u ook aanwezig bij dit spektakel?

Tijdens het Concert for Charity geeft de Nederlandse zanger en componist Niels Geusebroek samen met Harmonie De Club (onder leiding van dirigent Römanö Mediati) een spetterend Night of the Proms-concert ter ere van het Ronald McDonald Huis Arnhem. De afterparty wordt verzorgd door DJ Chiel van Tongeren.

Niels Geusebroek is onder andere bekend geworden door het programma The Voice of Holland en heeft vele succesvolle platen op zijn naam staan. In februari van dit jaar kreeg hij dan ook de 100% NL Award voor Nieuwkomer van het Jaar.

Wilt u ook meegenieten? Bestel dan snel uw kaarten door te mailen naar dit emailadres. De kaarten voor dit bijzondere concert kosten 50 euro per stuk, inclusief hapjes en drankjes én uw steun aan het Ronald McDonald Huis Arnhem. Voor meer informatie kunt u terecht op de Facebook-pagina van het Huis. Of klik hier om een korte impressie te krijgen van een eerder concert van Geusebroek.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook