Tekstgrootte: Voorkeuren

31-10-2016Polikliniek Kind & Jeugd Arnhem verhuisd

Polikliniek Kind & Jeugd Arnhem verhuisd

Vorige week is de polikliniek Kind & Jeugd Arnhem verhuisd. In navolging op de verhuizing van de kliniek, ging de reis op het terrein aan de Heijenoordseweg van gebouw B naar gebouw A.

Vanaf deze week heten wij alle kinderen, jongeren en hun ouders van harte welkom in gebouw A! Voor deze speciale doelgroep werden de vloeren en muren van de onderste verdieping van het gebouw in stijl aangekleed met hier en daar kleurige elementen. 

Met de verhuizing van de polikliniek Kind & Jeugd zijn alle klinische en poliklinische afdelingen van Klimmendaal locatie Heijenoordseweg, in Arnhem, overzichtelijk bij elkaar in één gebouw te vinden.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook