Tekstgrootte: Voorkeuren

17-03-2015Peutergroep Terborg nu in Doetinchem

Peutergroep Terborg nu in Doetinchem

Onze therapeutische peutergroep in kinderexpertisecentrum De Trein in Terborg is sinds vorige maand verhuisd. Ondanks het afscheid van deze locatie, nemen we geen afscheid van de waardevolle samenwerking met de collega-aanbieders Koninklijke Kentalis (gehoorproblematiek) en Zozijn (verstandelijke gehandicapten). Deze zetten we onverminderd voort op afstand vanuit de nieuwe locatie.

De therapeutische peutergroep heeft nu zijn intrek genomen op de Scholengemeenschap Mariëndael in Doetinchem. RMC Groot Klimmendaal was op deze school al met een behandelteam aanwezig voor revalidatiebehandeling van de leerlingen. Door de verhuizing van de peuterrevalidatie centreren we alle revalidatiebehandelingen van RMC Groot Klimmendaal voor kinderen van 0 tot 12 jaar op de Scholengemeenschap Mariëndael in Doetinchem.

Wat zijn de voordelen?
Omdat voorschoolse ontwikkeling en begeleiding steeds dichter bij het onderwijs komen, past de verhuizing uitstekend bij de visie van de samenwerkende organisaties op deze nieuwe locatie. Nu kan onderwijs, specialistische begeleiding en revalidatie via één gezamenlijke aanpak vanuit verschillende specialismen geboden worden. Hierdoor kunnen we samen bouwen aan een goede ontwikkeling van kinderen van 0 tot 12 jaar.

Informatie en bereikbaarheid
Voor meer informatie over de peutergroep kunnen verwijzers, ouders en andere geïnteresseerden RMC Groot Klimmendaal bereiken op de nieuwe locatie via tel (0314) 36 23 61. De adresgegevens van de nieuwe locatie zijn: Oude Rozengaardseweg 144, 7009 ND Doetinchem (gevestigd in Scholengemeenschap Mariëndael).
 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook