Tekstgrootte: Voorkeuren

15-12-2015Parkinsonketen Arnhem-Zevenaar

PARKA

De afgelopen maanden is er intensief samengewerkt door  revalidatieartsen van RMC Groot Klimmendaal met neurologen van het Rijnstate ziekenhuis en specialisten ouderengeneeskunde van onder andere ParaGo en Liemerije om de beschikbare zorg voor parkinsonpatiënten in de regio in kaart te brengen. Deze samenwerking vindt plaats onder de naam PARKA: Parkinsonketen Arnhem-Zevenaar.

Op 15 december vond tijdens de regionale bijeenkomst van ParkinsonNet  de officiële aftrap van PARKA plaats. De betrokken zorgorganisaties presenteerde gezamenlijk het document ‘Inrichting Ketenzorg Parkinson’ in verpleeghuis Heijendaal.

De Parkinsonketen wil ervoor zorgen dat de zorg rond Parkinson verder wordt gestroomlijnd en verbeterd. Daardoor kunnen parkinsonpatiënten sneller op de juiste behandelplaats terechtkomen en kan hun behandeling en begeleiding nog beter en efficiënter verlopen.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook