Tekstgrootte: Voorkeuren

16-09-2015Ouderworkshops planningsproblemen

Ouderworkshops over planningsproblemen

Het Expertisecentrum Kinderen & Jongeren van RMC Groot Klimmendaal organiseert vanavond, 16 september, de eerste ouderworkshop 'Als plannen een struikelblok is'.
Deze workshop is bedoeld voor ouders van kinderen met planningsproblemen die bij ons in behandeling zijn. De betreffende ouders hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Tijdens twee interactieve workshops in september en oktober wordt dieper ingegaan op de planningsproblemen bij kinderen en de invloed hiervan op het functioneren van een kind. Ook wordt ingegaan op de CO-OP methode: een probleemoplossende strategie waarbij het kind een aantal vaste stappen volgt om een taak op te lossen.

Het gaat nu nog om een pilot. Indien de workshops succesvol verlopen, komt er een vervolg waarbij ook andere ouders kunnen deelnemen.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook