Tekstgrootte: Voorkeuren

05-11-2015Ouderinformatieavond CP verplaatst

Afbeelding: Revalideren_met_cp

De ouderinformatieavond ‘CP in alle richtingen’ op 12 november 2015 is wegens omstandigheden verplaatst naar 18 februari 2016.
Betrokken ouders ontvangen in januari een nieuwe uitnodiging voor deze informatiavond. Wij hopen van harte dat u in de gelegenheid bent om dan aanwezig te zijn.

Indien u op dit moment vragen heeft die u op de ouderavond had willen stellen, dan nodigen wij u uit deze vragen met de arts en of behandelaars van uw kind te bespreken. Indien u meer algemene vragen heeft kunt u deze stellen via knowledge.brokers@grootklimmendaal.nl.

 

 

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook