Tekstgrootte: Voorkeuren

28-01-2014Oud-cliënt schrijft verhalenbundel Parkinson

Oud-cliënt schrijft nieuwe verhalenbundel

Oud-cliënt Lies van der Heide heeft deze maand een gloednieuwe verhalenbundel uitgebracht. In Parkinson in de opmars, bewegen tussen strijd en overgave beschrijft ze op levendige wijze en met de nodige humor de ervaringen van patiënt, partner en mantelzorger. Alles draait om vallen en opstaan, improviseren en een groeiende afhankelijkheid. Veel kan niet meer, maar veel ook weer wel.

Parkinson in de opmars, bewegen tussen strijd en overgave is een vervolg op haar eerdere boek Het Project Parkinson. Meer informatie over haar nieuwste verhalenbundel leest u op Boekscout.

Meer informatie over de auteur ziet u in dit filmpje op onze website waarin Lies van der Heide vertelt over haar revalidatie-ervaringen en de reden waarom ze is gaan schrijven.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook