Tekstgrootte: Voorkeuren

09-12-2014Optreden popkoor BSUR

Optreden popkoor BSUR

De kunstcommissie van RMC Groot Klimmendaal heeft van 5 december tot 6 januari 2015 een expositie ingericht in het kader van de Top 2000 in ons hoofdgebouw aan de Heijenoordseweg in Arnhem. In aansluiting op deze expositie organiseert de commissie ook een live optreden van het Arnhemse Popkoor BSUR onder leiding van dirigent Ferry Bijlsma op donderdag 11 december vanaf 19.30 uur in de foyer van het hoofdgebouw.

Dit optreden is speciaal voor cliënten van RMC Groot Klimmendaal met hun bezoek en belangstellenden. Het koor zingt o.a. een aantal nummers uit de Top 2000 en daarnaast een aantal (pop)kerstnummers vooruitlopend op de komende feestdagen.

De kunstcommissie hoopt ook u te mogen begroeten op deze feestelijke avond en wenst u alvast veel kijk- en luisterplezier.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook