Tekstgrootte: Voorkeuren

06-10-2017Optreden JKF Music Kids oktober 2017

Optreden JKF Music Kids oktober 2017

Aanstaande zondag 8 oktober treden de JKF Music Kids samen met het Gelders Orkest op in Musis Sacrum. Ze verzorgen het voorprogramma van het familieconcert.

Samen met het Gelders Orkest musiceren zestien kinderen met en zonder een beperking onder de naam JKF Music Kids (Johanna KinderFonds). Zij spelen onder leiding van muziektherapeut Alex Hanssen van Klimmendaal. De helft van de groep bestaat uit jonge patiënten van Klimmendaal Kind & Jeugd.

Deze kinderen met beperking nemen deel aan ritmegroepen en blaasgroepen. Binnen de ritmegroepen wordt onder andere gewerkt aan de ontwikkeling van de motoriek, taal en spraak en leervoorwaarden plannen en organiseren. Binnen de blaasgroepen wordt gewerkt aan ademhalingstraining, door het bespelen van elektronische blaasinstrumenten. Waar mogelijk musiceren onze jonge patiënten samen met kinderen zonder beperking.

Het concert van zondag is helaas al uitverkocht, maar vrijdagavond 17 november 2017 treden onze jonge artiesten opnieuw op met musici van Het Gelders Orkest in onze eigen theaterzaal!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook