Tekstgrootte: Voorkeuren

13-11-2017Optreden JKF Music Kids 17 november

Optreden JKF Music Kids 17 november

Vrijdagavond 17 november a.s. treden de jonge artiesten van JKF Music Kids weer op met musici van het Gelders Orkest.

Zij spelen onder leiding van muziektherapeut Alex Hanssen van Klimmendaal. De helft van de groep bestaat uit jonge patiënten van Klimmendaal Kind & Jeugd.

Deze kinderen met beperking nemen deel aan ritmegroepen en blaasgroepen. Binnen de ritmegroepen wordt onder andere gewerkt aan de ontwikkeling van de motoriek, taal en spraak en leervoorwaarden plannen en organiseren. Binnen de blaasgroepen wordt gewerkt aan ademhalingstraining, door het bespelen van elektronische blaasinstrumenten. Waar mogelijk musiceren onze jonge patiënten samen met kinderen zonder beperking.

Het optreden op 17 november begint om 19.00 uur en is in principe klaar om 20.00 uur. Het vindt plaats in de theaterzaal van Klimmendaal op de Heijenoordseweg (Gebouw A) in Arnhem.  Toegang is gratis, maar er moet wel gereserveerd worden. Er zijn 180 plaatsen beschikbaar.

Reserveringen, vragen of opmerkingen kun je richten aan: bonthanssen@gmail.com

Alex Hanssen
Muziektherapeut

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook