Tekstgrootte: Voorkeuren

01-12-2016Optreden JKF Music Kids

Johanna KinderFonds

Aanstaande zaterdag 3 december treden de JKF Music Kids op ter gelegenheid van de 9e Wereld Gehandicapten Dag.

In het kader van deze speciale dag treden kinderen met en zonder een beperking samen op, onder de naam JKF Music Kids (Johanna KinderFonds). Zij spelen onder leiding van muziektherapeut Alex Hanssen van Klimmendaal. Een deel van de groep bestaat uit jonge patiënten van Klimmendaal Kind & Jeugd.

De kinderen met een beperking maken gebruik van speciaal aangepaste instrumenten. Deze instrumenten worden in de kinderrevalidatie gebruikt om bijvoorbeeld ademhalingsoefeningen op een leuke manier uit te voeren.

De kinderen zullen de aandacht verder vestigen op diverse initiatieven in Arnhem waarbij kinderen met en zonder beperking samen werken op het gebied van muziek en theater. Zo zijn er in 2017 een musical, een optreden samen met Het Gelders Orkest en een groot kunstproject in Arnhem-West, waaraan ook kinderen en jongeren meedoen.

Het optreden zal plaats vinden van 14.00 tot 15.00 in de hal van het Rozet, Kortestraat 16 in Arnhem. Komt u allen kijken? Entree is gratis!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook