Tekstgrootte: Voorkeuren

16-02-2015Optreden drumfanfare St. Sebastianus

Optreden drumfanfare St. Sebastianus

Op dinsdag 3 maart geeft drumfanfare St. Sebastianus uit Gendt een concert op RMC Groot Klimmendaal. Het concert is speciaal georganiseerd voor onze cliënten, bezoekers en medewerkers. Het optreden vindt plaats in de theaterzaal in gebouw A op de Heijenoordseweg 5 in Arnhem en duurt van 19.15 uur tot 20.30 uur.

St. Sebastianus Gendt is een veelzijdige vereniging met meer dan 140 leden ondergebracht in verschillende secties. De drumfanfare heeft de muzikale basis gelegd voor het Schuttersgilde. De fanfare staat bekend om zijn stevige marsen en bekende popsongs. Kijk op http://www.sebastianus.nl voor meer informatie en filmpjes van St. Sebastianus Gendt.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook