Tekstgrootte: Voorkeuren

26-08-2014Opknapbeurt gang peutergroepen

Opgeknapte gang

De peutergroepen zijn deze week weer begonnen. Een van onze huismeesters nam het initiatief de gang bij de peutergroepen eens flink op te fleuren, voor een frisse start. De gang bij de Peutergroepen is opgeleukt met prachtige plantjes, schilderijen en vrolijke kleuren op de muren.

Donderdagochtend, 21 augustus, is de gang officieel ‘in gebruik genomen’ na een feestelijke opening. De kinderen en ouders/verzorgers komen deze week binnen in een vrolijk gekleurde omgeving bij RMC Groot Klimmendaal.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook