Tekstgrootte: Voorkeuren

03-07-2014Opening speelhuisje peuters

Opening speelhuisje peuters

Vanochtend hebben de kinderen van de therapeutische peutergroepen het nieuwe speelhuisje spetterend geopend. De speeltuin was mooi versierd met ballonnen en slingers. De kinderen hebben heerlijk gespeeld en gegleden op het nieuwe toestel! Het mooie speelhuisje is gesponsord door Stichting vrienden van RMC Groot Klimmendaal. De kinderen zijn hier heel blij mee!

Stichting Vrienden van RMC Groot Klimmendaal schiet te hulp, daar waar anderen geen hulp kunnen bieden. Stichting Vrienden van Groot Klimmendaal ondersteunt RMC Groot Klimmendaal bij het, initiëren en bevorderen van activiteiten/projecten die de kwaliteit van leven voor de (tijdelijke) revalidanten kunnen verbeteren. Deze ondersteuning bestaat veelal uit financiële bijdragen in die situaties waar financiële ondersteuning noodzakelijk is om de revalidatie te verlichten. Voor meer informatie over Stichting Vrienden van RMC Groot Klimmendaal, klik dan hier.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook