Tekstgrootte: Voorkeuren

28-01-2016Advies & Ontmoetingsplein

Afbeelding: Sutfene

Vandaag is Klimmendaal aanwezig met een informatiekraam tijdens de officiële opening van het advies- en ontmoetingsplein van het verpleeghuis Sutfene in Zutphen. In de kraam kunnen bezoekers informatie ontvangen over de revalidatie die binnen Sutfene met behulp van ons team plaatsvindt. Naast deze informatie kunt u gedurende deze middag onder andere themabijeenkomsten bijwonen en opengestelde ruimtes van de nieuwbouwlocatie Lunette bezichtigen.

Op het Advies- en ontmoetingsplein kunnen mensen antwoord krijgen op uiteenlopende vragen die betrekking hebben op het gebied van wonen, zorg, welzijn, en vrijwilligerswerk.

Het Advies- en ontmoetingsplein is vanaf morgen op werkdagen geopend van 8.30 - 17.00 uur en is telefonisch bereikbaar op (0575) 59 44 46. Klik hier voor meer informatie en het volledige programma van de opening.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook