Tekstgrootte: Voorkeuren

08-02-2017Open middag Kind & Jeugd

Klimmendaal Gebouw A

Op woensdag 22 februari organiseert Klimmendaal Kind & Jeugd in Arnhem een Open middag ter gelegenheid van de verhuizing van de polikliniek en peutergroepen naar het nieuwe gebouw.

Alle geïnteresseerden zijn welkom om de nieuwe ruimtes in Gebouw A aan de Heijenoordseweg 5 te komen bezichtigen en nader kennis te maken met de behandelaars. Aansluitend is er een informeel samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Locatie: Klimmendaal Arnhem, Heijenoordseweg 5, Gebouw A
Datum: 22 februari 2017
Tijd: 16.00 - 18.00 uur


Graag tot dan!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook